If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бих казал че тва е една от най грозните алфи създавани някога, като я погледнеш ф профил ше кайш някой със секач я е дялал , много недоуформена, даже я имаше ф една статия за най грозните коли ф света и алфата беше на челните позиций , кво друго да кажа , гавра с аФтомобило строенето !
Оценката на дизайна е била винаги нещо изключително субективно, всеки винаги има различно мнение, но да напишеш, че Алфа SZ/RZ е “гавра с аФтомобило строенето !” Е на това му викам аз гавра.
Това Спринт Загато е всъщност адски красив автомобил, ако някой има противно мнение да я гледа поне няколко минути не е в духа на нашто време но все пак е класика. Помня че се продаваше лятото?? май беше
бих казал че тва е една от най грозните алфи създавани някога, като я погледнеш ф профил ше кайш някой със секач я е дялал , много недоуформена, даже я имаше ф една статия за най грозните коли ф света и алфата беше на челните позиций , кво друго да кажа , гавра с аФтомобило строенето !
Баф мааму, не знаех, че в тоя форум има такива разбирачи като теб. А на живо виждал ли си въпросната кола? Аз лично на тая точно, и кръгче съм правил, и мога да ти кажа само едно - няма грозна кола, която е произведена само в 500 екземпляра. Конкретно тази е 107 номер. Всяка кола си има номерче, стои до скоростния лост. Ръчна изработка.....Па ти си приказвай
В този контекст бих предположил като дизайн кои коли ти харесват:
1.Ситроен Плуриел
2.Фиат Мултипла
3Фолксваген Голф 1
4.Пежо 309
5.Рено Клио Симбол
6.Вартбург
Все някоя от тия ти харесва повече като дизайн от Загатото на Алфа?
На бас ,че си падаш по кабриолетите.А кабриолети карат най-вече мадами,педераси и фризьори...
Въпрос на вкус.Грозна била нам ква била.Ето тук може да се добие бегла представа за кво става дума и колко долу горе струва.Другата седмица 6те отида да я видя на живо.http://www.kapaza.be/Autos/Alfa_Rome...rio_zwart.html
може да е била. аз имах желание да докарам точно тази на италфеста но така и не го убедих юнака. ако се разровите в нашия форум точно тази съм я снимал доста
кисело е гроздето)
Не само му е кисело ами и високо
..под 35000 евро, не може да се докоснеш до тази красавица..а + това е бутиков автомобил...ограничени бройки.....какво да му разправяме повече като още спи и не е прогледнал
Не само му е кисело ами и високо
..под 35000 евро, не може да се докоснеш до тази красавица..а + това е бутиков автомобил...ограничени бройки.....какво да му разправяме повече като още спи и не е прогледнал
159ката дето не е бутикова по-грозна ли е от R/SZ? Не разбирам к'во общо има дизайна с цената и престижноста?
ами много общо има понеже дизайна е проводник на цената и престижността но аз не мога да разбера защо в този форум се говори за грозни автомобили абе хора няма по-красиви коли от наште, който и да е модел аз лично най-много харесвам Бат моделите на Кароцериа Бертоне не мисля че тук някой има право да пише кое е грозно и кое не без това да го засяга лично ако е фен на марката де
Тази Алфа на живо наистина е уникална!
Спомням си преди около година някъде видях едно такова червено Загато в Банкя,няма да ви казвам как всички се обръщаха след нея и се чудеха самолет ли е това,кола ли е какво
Comment